ce este romantismul?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului LoculPRIETENIEIonline.MyForum.ro :: romantiumul
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
vio3998
Administrator
Administrator
vio3998

Data inscrierii: 19/Iul/2007

MesajTrimis: 22/07/2007 03:07    Titlul subiectului: ce este romantismul? Raspunde cu citat (quote)

Romantismul este vraja care transformã praful vieþii de zi cu zi într-o ceaþã aurie. :rofl:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
extra123
Junior
Junior
extra123

Data inscrierii: 21/Oct/2007

MesajTrimis: 29/10/2007 00:28    Titlul subiectului: Asta este romantismul... Raspunde cu citat (quote)

Nu sunt o femeie cu pretenþii de la viaþã. Lucrez în învãþãmânt ºi, printre elevi, bãnci, tablã ºi cretã, orizontul visãrilor mele s-a extins poate dincolo de marginea unei priviri obiºnuite. Cãci, în cãutãrile mele, am înþeles cã cel care recunoaºte surâsul unei statui, frumuseþea unei priveliºti sau liniºtea unui templu, ºi-a aflat credinþa. Cãci el trece dincolo de obiect - pentru a afla cheia, dincolo de cuvinte - pentru a auzi cântul, dincolo de nopþi ºi stele - pentru a simþi VEªNICIA. ªi totuºi - pentru mine - o simplã ºi banalã plimbare pe malul unui lac oarecare, alãturi de o persoanã dragã mie, ar fi aproximativ echivalentul vizionãrii unor minuni. Cãci am mai înþeles cã nu este de ajuns sã dãruieºti, trebuie sã clãdeºti pe cel care primeºte. Pentru plãcerea jocului de ºah trebuie sã clãdeºti jucãtorul. Pentru iubire trebuie sã clãdeºti setea de iubire. Pentru a-þi primi zeul, trebuie sã clãdeºti întâi de toate...ALTARUL......
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului LoculPRIETENIEIonline.MyForum.ro :: romantiumul Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum