eu cred.....

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului LoculPRIETENIEIonline.MyForum.ro :: marea iubire
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
vio3998
Administrator
Administrator
vio3998

Data inscrierii: 19/Iul/2007

MesajTrimis: 21/07/2007 19:11    Titlul subiectului: eu cred..... Raspunde cu citat (quote)

Eu cred ca Marea Iubire nu e una singura. La unii nu e deloc, la altii de mai numeroase ori, dupa noroc, sau poate dupa eficacitatea de a primi oamenii. Si mai cred ca sigur o ratezi, chiar daca e. O ratezi in sensul ca e mica sansa sa mori cu ea. Dar nu poate fi considerata o ratare, pt ca trairea ei in mod sigur te ridica.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
extra123
Junior
Junior
extra123

Data inscrierii: 21/Oct/2007

MesajTrimis: 23/10/2007 15:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu...nu se poate....Prima iubire...primul sãrut...prima îmbrãþiºare nu se uitã, nu se comparã...Cã nu a fost prea profundã...cã nu a fost ca cea pe care ai avut-o mai târziu, este altceva...!!! Celelalte iubiri le vezi cu ochii minþii în funcþie de vârstã...ºi datoritã trãirilor prin care treci datoritã ei, consideri cã este prima...consideri cã este adevãrata iubire.....dar nu e prima.....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului LoculPRIETENIEIonline.MyForum.ro :: marea iubire Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum