Minte sau nu ???

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului LoculPRIETENIEIonline.MyForum.ro :: relatia de cuplu
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Anita_1988
Junior
Junior

Data inscrierii: 11/Feb/2010

MesajTrimis: 21/03/2010 18:04    Titlul subiectului: Minte sau nu ??? Raspunde cu citat (quote)

Ce fel de barbati aleg sa mearga la saloanele de masaj erotic, ce parere aveti despre ei ??
Zilele trecute, din intamplare am gasit in buzunarul scaunului de la masina prietenului meu, cu care am o relatie de 5 ani, o carte de vizita (facand reclama la un salon de masaj) , cd l-am intrebat mi-a spus destul de nepasator, ca este de ceva timp cartea de vizita acolo si ca nu mai stie cum a aparut acolo. Voi ce credeti, minte ?? A sost la frecție sau nu ???
Eu una, nu stiu ce sa mai cred....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
jadore
Junior
Junior

Data inscrierii: 13/Iul/2010

MesajTrimis: 15/07/2010 11:41    Titlul subiectului: Re: Minte sau nu ??? Raspunde cu citat (quote)

Anita_1988 a scris:
Ce fel de barbati aleg sa mearga la saloanele de frecție erotic, ce parere aveti despre ei ??
Zilele trecute, din intamplare am gasit in buzunarul scaunului de la masina prietenului meu, cu care am o relatie de 5 ani, o carte de vizita (facand reclama la un salon de masaj) , cd l-am intrebat mi-a spus foarte nepasator, ca este de ceva timp cartea de vizita acolo si ca nu mai stie cum a aparut acolo. Voi ce credeti, minte ?? A sost la masaj sau nu ???
Eu una, nu stiu ce sa mai cred....

eu am gasir sute...si nu-mi fac griji...
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului LoculPRIETENIEIonline.MyForum.ro :: relatia de cuplu Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum